subota, 3. rujna 2011.

S-Walker Električni Transporter Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:

U IFA galaksiji daleko, daleko živi Kina paviljona. A na suprotnoj strani vanjski prsten Kine paviljon, pokopan među pletora parobrodi, curling Okovi i televizija nosače, vi svibanj spotaknuti na S-Walker - iako ste kao i vjerojatnost da ga propustiti. A što bi S-Walker biti? Pa, ako mi se točno, to je "Brzina-Walker, Sky-Walker, bez obzira na", u skladu sa svojim njemačkim štand gospodara. Luka će biti ponosni. Mali bića mogu prepoznati ga kao KIRF Segway , dizajniran u Njemačkoj i ručne u Kini, samo samo prije desetak dana. Njegova najveća snaga leži u cijenu - što se očekuje da će u maloprodaji za 2500 € (oko 3550 $) negdje u sredini sljedeće godine. Pretpostavljamo ovaj još-to-biti objavljen električni transporter je tu da služi skladište radnika, dostavljači, a milijuni studenata koji su svaki dan san zumiranja preko kampusu na vrhu par motornih kotača, ali jednostavno ne mogu opravdati trošenje cijeli semestar se školarine na Segway.

Proveli smo nekoliko minuta vožnje prvi svjetski (i jedini) funkcionalne S-Walker oko, a deserted Međunarodni dvorani, i dok je puno još prototip, baterije izum osjetio energičan dovoljno i odgovorila točno na naredbe, kreće prema naprijed kao što smo se nagnuo prema naprijed, i backup kao što smo pomaknuo težinu na stražnje kotače. Vi kontrolirate smjeru pomoću mali volan-mounted joystick, a ne oslanjajući se s jedne strane-to-side kao što bi na Segway. Dizajneri capped brzine na 10 kilometara na sat za IFA demo, ali proizvodnja modeli će biti potaknut na 30 km / h, i to je teoretski moguće je dostići 100 km / h (ali to vjerojatno ćete zahtijevaju neke potencijalno ilegalne sjeckanje na dio). Roll na prošlost pauzu kako biste vidjeli S-Walker u akciji. I neka sila bude s vama.

Nastaviti čitanje S-Walker Električni Transporter Hands-on (video)

S-Walker Električni Transporter Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. rujna 2011 10:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar