subota, 3. rujna 2011.

Osnivač Ureda sati s Chris Dixon i Josh Kopelman: Madbrook izdavaštvo

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:
everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Brian Snyder je osnivač i izvršni direktor Madbrook Publishing , obrazovne / zabavne tvrtka koja izdaje Umjetnost Sve Butt. Snyder kaže da sve Butt Umjetnost je misija "učiti djecu izvući, uvijek počevši od stražnjica oblik", koji je format koji "stvarno angažira djecu. "

Nakon predstavljanja na pozornici tijekom TechCrunch poremetiti, New York, Snyder je došao u naš studio za sjednicu radnog vremena s grba je Chris Dixon i prvi krug kapital je Josh Kopelman.

Snyder početku pitao dva osnivača za savjet o tome kako njegov obrazovne sadržaje Nakon dijeljenje uvide, Kopelman pitao Snyder kakav tvrtke je želio izgraditi "uređaj-agnostik.", "Venture podlogom tvrtka" ili nudeći svoju "generiranje novca posao?" dvije centi na pothvat svijetu, rekao je Snyder Kopelman "više se gleda kao platformu, u odnosu na određeni sadržaj Mislim da poboljšava svoje pozicioniranje." Iako priznaje da postoje uspješne tvrtke temelji se sadržaj, Dixon složio sa Kopelman i rekao Snyder "pothvat stil investitori su umorni od [sadržaja temelji poslovne subjekte]. [Sadržaj] je vrsta loših riječi u poslovanju, jer je vrsta hit pogon. "

Kopelman zaključuje Snyder reći "izazov je, ako je netko ulaže sada oni trebaju odlučiti smo ulaganja u ovo pogodak, smo ulaganjem u konceptu Butt Umjetnost i ako Butt Umjetnička djela velika, a ako Butt umjetnosti ne znači li to da ulaganja ne? "U biti," ja sam ulaganjem u naslovu ili sam ja ulaganja u tvrtku? "

Pobrinite se da provjeriti prethodne epizode Osnivač radnog vremena koje imaju poduzetnici iz SchedIt , profitabilno , Dispatch.io i salvete Labs .


Nema komentara:

Objavi komentar