subota, 3. rujna 2011.

Google kupio digitalni Ponuda / Poticaji Platforma Zave mreže da se skupno komora

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gkZlqPIAkUU/:
zavenetworks_groupshot

Od 2006, Zave mreže radi na digitalizaciju kupone i nagrade lojalnosti programe s proizvodima kao što su Zavers . S razvojem smartphone, na tržištu je eksplodirajući. Danas, Zave mreže uzima svoje uzrokovati mnogo veći potencijal publike: Google je upravo njima stekla.

Kao što su najavili na njihovim stranicama : "Kad smo imali priliku da se pridruže Googleu, osjećali smo da je savršeno odgovara za našu tvrtku i savršena prilika da brzo voziti implementaciju i korištenje naše platforme na sljedeću razinu."

Kaže Google glasnogovornik:

"Mi smo oduševljeni pozdraviti Zave mreže momčadi na Google. Oni su razvili impresivna platforma za povezivanje potrošača s kuponima, posebnim ponudama i plaću programe za svoje omiljene tvrtke, i mi radovati se unaprijed svoje pridružiti našem timu komore. "

Čujemo da Zave će i dalje nude svoje usluge za potrošače, trgovaca, a trgovcima za sada. No, igra za Google ovdje čini se da većina svoje komore i novčanik proizvoda.

Uvjeti sporazuma nisu objavljeni.


Tvrtka:
GOOGLE
Web stranica:
http://google.com
Pokretanje Datum:
1998/07/09
IPO:
25/8/2004, NASDAQ: GOOG

Google nudi pretraživanje i usluge oglašavanja, koji zajedno cilj organizirati i ostvaruju u svijetu informacija. Osim dominantne tražilice, nudi pletora od ...

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar