subota, 3. rujna 2011.

Archos 80 G9 i 101 G9 Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/archos-80-g9-and-101-g9-hands-on-video/:
Dakle, toliko tablets ovaj tjedan na sajmu IFA. Luk je par Honeycomb lista ne može imati garnered istu vrstu uzbuđenja kao, recimo jučer je Samsung Galaxy tab 7,7 ili Toshiba AT200 , ali ima puno zanimljivih stvari događa s 80 G9 i 101 G9 . S estetske točke gledišta, to su prilično lijepo izgleda uređaja (80 i 101 izgledaju uglavnom isto, osim razlika u trag i veličina zaslona), iako oni nisu sasvim na nivou dviju spomenutih tablets, u smislu graditi. Između ostalog, oni su malo na strani zrnasto i prilično značajne prednje ploče.

Poput tih uređaja, G9 tablets pokrenuti Android 3.2, iako izrazito manje kože do verzije od Samsung uređaja. I njihova 1.5GHz procesor osigurava da oni mogu nositi s OS s lakoćom. Luk je tablets također imaju nekoliko trikova svoje kolektivne rukav. Flip preko uređaja, i naći kickstand na jednoj strani i utor na druge nego otvara da bi se otkrilo USB priključak dizajniran za tvrtke vlasništvo 3G stick.

Također prilično strašan je mogućnost podesiti tvrdih diskova do 250 GB - prilično zapanjujući iznos u tablet svijetu. Moramo provesti neke ruke na vrijeme s obje - pogledajte video nakon pauze.

Nema komentara:

Objavi komentar