subota, 3. rujna 2011.

Istraživači srijeda kvantno procesor s kvantnom memorije, quaziness slijedi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/researchers-wed-quantum-processor-with-quantum-memory-quaziness/:
Kvantno računanje je dug put to ići prije nego što postane istinski mainstreama , ali to sigurno nije nas zaustavljen od indulging u snovima qubit na temelju postojanja . Najnoviji malo mašte stočne hrane dolazi sa Sveučilišta u Kaliforniji, Santa Barbara, gdje istraživači su postali prvi koji kombiniraju kvantni procesor s memorijom mehanizama na jednom čipu. Da biste to učinili, Matteo Mariantoni i njegov tim znanstvenika povezanih s dvije qubits kvantne autobusom i povezani svaki od njih na memorijsku element, sposobna za pohranu njihove trenutne vrijednosti na isti način na koji RAM pohranjuje podatke o konvencionalnim računalima. Ove qubit-memorije linkovi također sadrži polja od rezonatora - nazubljeni, a ipak lako kontrolira sklopova koji mogu pohraniti vrijednosti za kraće vremensko razdoblje. Qubits, u međuvremenu, izgrađene su pomoću supravodljivih krugova, čime UCSB tim da Nestle svoje qubits još bliže, u skladu s arhitekturom von Neumann koji regulira većinu komercijalnih računala. Nakon što je sve bilo na mjestu, istraživači su koristili njihov sustav za pokretanje složenih algoritama i operacije koje bi mogle na kraju se koristiti za dekodiranje šifriranje podataka. Sljedeći korak je, naravno, je da razmjeru dizajn, ali Mariantoni kaže da ne bi trebalo biti previše problema, zahvaljujući sustavu rezonatori - koja je, prema njegovim riječima, "predstavljaju budućnost kvantno računanje s integriranim krugova. "

Istraživači srijeda kvantno procesor s kvantnom memorije, quaziness slijedi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 22:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Technology Review | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar