ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Square Enix najavljuje online RPG Dragon Quest X za Wii i Wii U

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cTexsi0xNwo/:
Picture 8

Tokyo Game Show 2011 je samo deset dana daleko, ali Square Enix radije držati odvojene press konferenciji u Tokiju objaviti njihov sljedeći big game, Dragon Quest X [JP]. Možda najveća iznenađenja, nakon mjeseci iščekivanja, da su deseti nastavak u 25-godišnjeg RPG serija će biti dostupna on-line RPG i na oba Wii i Wii U .

Puni naziv igre je "Zmaj Quest X: Buđenje pet plemena Online", s Square Enix planira ga objaviti iduće godine na Wii (datum za Wii U nije fiksna još). Igrači će biti istraživati ​​istom svijetu na obje konzole i može prenijeti igru ​​na njihovu podataka 3DS i podijeliti s drugim igračima putem Streetpass.

Ovo je prvi službeni screenshot:

Square Enix nije otkrila previše o tome što igra će zapravo biti o tome, ali izgleda da igrači mogu formirati stranke s drugima na internetu, birati između pet utrka i istražite pet kontinenata svijeta pod nazivom Astortia (za offline igrača, tu bit će NPC, previše). Za razliku od Dragon Quest IX i VIII (koji su stvorili Razina-5), X se razvija Square Enix sama.

Kao i prethodnih Dragon Quest je napraviti svoj put iz Japana, možete očekivati ​​X pogoditi SAD-u i drugim mjestima, nakon Japana izdanje, također (iako nema službenih najava je je napravio još).

Evo prvi (neslužbeni) trailer u japanskom:



Nema komentara:

Objavi komentar