ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Sony novi Internet TV kutiju, projektor i Blu-ray player da nastup na sajmu IFA

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/sonys-new-internet-tv-box-projector-and-blu-ray-player-make-an/:
Nisu zaradili ističe tijekom Sony IFA 2011 govoru , ali je izmigoljiti još nekoliko komada kućnog kina hardvera koji su više vjerojatno da će završiti u svojoj dnevnoj sobi nego njegov neobičan 3D kacigu . SMP-N200 zamjenjuje ranije Netbox koji je debitirao prošle godine sa osvježenom dizajn i podrška za HD i 3D. Ne čudi, ovaj Blu-ray player (bez Blu-ray) također podržava DLNA "bacanje" sadržaja, što je prirodno Apple TV-style tie-u za tablet S i P tablet nakon što pokrenuti. Premještanje na, VPL-VW95ES je pravi nadomjestak za prošlogodišnje VPL-VW90ES da smo vjerojatno ćete dobiti više pravilno upoznati s krajem tjedna na CEDIA. Za 2011 je bio osvježeni s 3D pretvorbe mogućnosti, integrirani 3D odašiljač za sinkronizaciju naočale i mogućnost da postavite i pamtiti različite leće pozicije za prebacivanje između modova 16:9 i ultrawidescreen projektiranje. Konačno, BDP-S185 Blu-ray player je najavljeno, s kompaktna veličina i potrošnja energije da Sony tvrdi da je 47 posto manje nego u prethodnoj godini modela kao najzapaženiji značajke. Sve bi se početi isporučivati ​​u listopadu, bez određene riječi o cijenama još.

Nastaviti čitanje SONY novi okvir za Internet TV, projektor i Blu-ray player da nastup na sajmu IFA

Sony novi Internet TV kutiju, projektor i Blu-ray player čine nastup na sajmu IFA prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 21:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar