ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Foodzy Okreće Zdravo se hranite u igru, pokreće IOS i Android aplikacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yW5qf1jB9W8/:
foodzy

Puno je rekao o gamification, nazvan badgification neki, a čini se ljudi još uvijek su podijeljena oko toga da li je to hir ili budućnosti.

Bilo kako bilo, jedno područje gdje mislim da samo može raditi je zdravlje i fitness poboljšanje.

Unesite Foodzy , servis koji korisnicima omogućuje pratiti ono što i koliko jedu tijekom vremena, kako bi im dati neke uvide o tome kako jesti i živjeti zdravije, izgubiti težinu ili jednostavno o tome kako svoje prehrambene navike usporediti svoje prijatelje .

Danas, goluždrav Amsterdama tvrtka iza usluge (ne biti zbunjen sa Foodzie usput) pokreće besplatne aplikacije za iOS i Android , iako treba Foodzy Pro račun ($ 15 godišnje) za loginiranje

App pomaže ljudima pratiti što oni jedu čak i kada oni u pokretu. Koristeći Foodzy, može se pristupiti duboko statistike i otključati značke (tu smo!) Za zdrave prehrambene navike, ali i za zabavu one - mislim Hangover značke za kada ste konzumirali previše alkohola u jednoj noći, ili BBQ značku za roštiljanje više od 5 puta u jednom ljeto.

Foodzy koristi lokaliziran hrane bazama podataka iz više od 58 zemalja, a trenutno je dostupan na engleskom, francuskom, njemačkom i nizozemskom jeziku.

Možete provjeriti Foodzy besplatno, ali broj značke možete zaraditi su ograničene i prehrambene povijest neće biti duži od 30 dana. Također, kao što sam spomenuo prije, morate iskašljati novca za premiju verziju usluge i biti u mogućnosti koristiti mobilne aplikacije.

Foodzy je bio jedan od 18 finalista u ovogodišnjem TNW konferenciji za pokretanje rally, gdje je "meka pokrenula '- oni su otvorena za javnost beta oko dva mjeseca prije.



Nema komentara:

Objavi komentar