ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Hot, Flat, i Široki: Rise of the Minitabs

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tBKKDEqe0lw/:
Monty_python_foot

Posljednja tri dana donio nam je trio zanimljiv "kartica:" Samsung Napomena, 7,7 Gal Tab, i (medvjed sa mnom) novi, ulagivati ​​se iPhone. Nažalost, dvije od tih ne mogu stići do SAD-u (i ne mogu čak i biti prikazano u Njemačkoj ), ali jasno je da postoji trend. Pričekajte nekoliko mjeseci, pa ćemo vidjeti više novih 5 - 7-inčni tablets/phones na tržištu nego, ja bih kladiti, 10-inčni tablets. Ali zašto smanjiti? Tko je clamoring za laskati, veći "minitab" o veličini telefon, ali samo kosa veći?

Prvo, ovaj trend nije nova. Ona je započela s HTC HD2 (i, vraćajući dalje, s nekoliko nedavnih Luk tablets) i mnoge Android telefone su otišli na "stan i veliki" put, stvaranje telefone koji su u skladu s widescreen media player nego što smo trenutno nazvati candybar stilu.

Hardware dizajneri izvoditi u paketima. Prije nekoliko godina, hardver dizajneri na LG, Samsung i Apple sve ode za nešto što se zove crnim. Sve je bilo crnim - telefoni, kamere, TV, DVD player. Ste imali neke od prskanja "boja" u trgovini haljini, ali je sjajna plastika 3G iPhone la je sve bijes.

Ista stvar se događa ovdje - vođenje stada - ali za nekoliko zanimljivih razloga. Prvo, 10-inčni tablet tržište odvodom. Tu je kamo otići. Za izgradnju jedan je ludost, a za mnoge potrošače da kupuju ništa osim ipad je moralni neuspjeh.

Gadgeti držite totemska značaj i njihov oblik je važno proizvođača. Oblik omogućava razinu diferencijacije koja je odmah jasno da potrošača i omogućuje proizvođača sakriti bilo koji broj grijeha. Chip brzine su stagnira i fizička ograničenja kompaktan uređaj prisiljavaju proizvođače da promisle veličini i obliku svoje mobilne uređaje.

Potrošači su također u potrazi za nečim novim. 10-inčni tablet je dosadna i, još važnije (barem prema Apple ) očigledna kršenja. Što bolji način da tabulatorom kao naprava u tijeku, nego da ih smoosh dolje?

Osim toga, veliki touchscreen još uvijek teško doći. Sa svima s naglaskom na staklo koje maxes na 10 inča i većim, proizvođači mogu smanjiti troškove za lov dolje manje komade.

Na kraju, sljedeći tablet je sljedeći tablet. Postoji određena promjenljivost hardvera veličine i da se temelji na modi, proizvodnju sposobnost, a neki dizajnera kapric. Bilo mi kupiti ove stvari jer su dobili veći (ili manji) je stvar ukusa i kvalitete. Proizvođači nas pokušavaju odgonetnuti, dok smanjenje troškova i, za neko vrijeme, mi smo idući u biti osamari s nekim doista džep-naprezanje uređaja do sljedećeg tehnologija dolazi zajedno u zamjenu za ovu.


Nema komentara:

Objavi komentar