ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Medion najavljuje LifeTab P9514 tablet, tajanstveni Android smartphone na sajmu IFA

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/medion-announces-lifetab-p9514-tablet-mysterious-android-smartp/:
Medion uživao prilično sadržajan vikend na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu, gdje je njemački računalo izrađivač je predstavio novi Android tablet i prilično glup Gingerbread smartphone. Poznat kao Lifetab P9514, tvrtke 32GB, 1,6-funta škriljevca je powered by 1GHz NVIDIA Tegra 2 procesor, radi Honeycomb 3,2 i ima kapacitivnih multitouch zaslon sa 1280 x 800 rezoluciju. Uređaj također podržava i quad-band 3G i WiFi veza, zajedno s uobičajenim natucanje HDMI, microUSB, i microSD luka. Medion novi telefon, u međuvremenu, ostaje nedvojbeno više tajanstven. U ovom trenutku, znamo da je 4,3-inčni slušalica stijene pet megapiksela strijelac i dolazi pre-naprćen sa proizvođača Gopal satnav app, ali dodatne pojedinosti ostaju taman. Oba uređaja se očekuje da brod u Europi tijekom 4. tromjesečja ove godine potvrđeno cijenama, iako glasina je da je LifeTab će se izvoditi za 399 € (oko 564 dolara). Nema riječi, ali o tome da li možemo očekivati ​​ni proizvod pogoditi SAD-u bilo koje vrijeme prije, ali možete uhvatiti pogled na svježe predstavio smartphone, nakon pauze.

Nastaviti čitanje Medion najavljuje LifeTab P9514 tablet, tajanstveni Android smartphone na sajmu IFA

Medion najavljuje LifeTab P9514 tablet, tajanstveni Android smartphone na IFA prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. rujna 2011 13:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket Lint | izvor nDevil (Prevedeno) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar