ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Netflix zemljišta u Brazilu, 43 drugim zemljama Latinske Amerike u roku od tjedan dana

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/netflix-lands-in-brazil-43-other-latin-american-countries-withi/:
Netflix u Latinskoj Americi
Netflix je obećao našim prijateljima u Srednjoj i Južnoj Americi uskoro će moći uživati ​​u zadovoljstvima Pogledajte odmah. Od danas s Brazilom, te s 43 drugim zemljama Latinske Amerike da slijedite prije 12. rujna, pionirski video streaming servis čineći dobro na to obećanje. Kupci u zemlji karnevala mogu uživati ​​besplatno jedan mjesec suđenje, nakon čega će se izvoditi pretplata 14,99 dolara mjesečno u brazilskim dolara. Roll out će biti raspoređen tijekom narednih dana, a većina područja uzimajući jednak cijeni točka za 7,99 dolara u američkim valuti, a neke imaju i engleski i španjolski jezik opcija. Za više detalja pogledajte za odnose s javnošću nakon prekida i grafikona gore.

[Hvala, Nicolas]

Nastaviti čitanje Netflix zemljišta u Brazilu, 43 drugim zemljama Latinske Amerike u roku od tjedan dana

Netflix zemljišta u Brazilu, 43 drugim zemljama Latinske Amerike u roku od tjedan dana prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. rujna 2011 11:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar