ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Inhabitat tjedan u Green: magnetska autoceste, MoMA tech izložbe i laseri na nebu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/inhabitats-week-in-green-magnetic-highways-moma-tech-exhibit/:
Obnovljivi izvori energije punjenjem naš tranzitni sustav ovog tjedna predstavio Inhabitat Vycon planove za slavinu prebrzu vožnju podzemnom željeznicom vlakova za goleme količine kinetičke energije, a mi je pogledati inovativni magnetni sustav autoputova koji žetve energiju iz prolazu automobila. Biogoriva također je dobio poticaj iz više izvora kao što su vjerojatno otkrili da bakterije u Panda krma je nevjerojatno učinkovit u razbijanje dolje biljne tvari, a znanstvenici razvili način recikliranja novina u biogorivo . Također showcased u realnom vremenu uređaj energije praćenje za djecu, saznali smo da su neki radioaktivni područja oko Fukushima su opasnije od Černobila , i mi je uzeo pogledati u podzemni atomsko sklonište koje je pretvoren u kavernozan podzemne ured .

Kako strojeva komunicirati s ljudima? Ako ste prebiraše tu ideju, da ćete biti zainteresirani za ovaj ekskluzivni video intervju s Muzejom suvremene umjetnosti kustos Paola Antonelli na MoMA novi 'razgovarati sa mnom' tehnologija izložba koja je nedavno otvorena u New Yorku. Također su oduševljeni nekoliko umjetničkih inovacija ovaj tjedan kao Wacom je predstavio olovku da odmah digitalizira sve što može privući i Sarah Garzoni stvorili prekrasan niz ispis na papiru u leptira .

U međuvremenu, mi zasjala reflektora na nekoliko briljantnih napredak u tehnologiji svjetala kao znanstvenici uspješno stvorili kiše snimanja laserske zrake u nebo i dizajner predstavio solarni OLED pločica sustav koji se može transformirati nebodera u nulte energije prikazuje. Također donio vam nekoliko svijetlih ideja u nosive tehnologije kao Halston predstavio sjaj-in-the-tamno školjkica haljina , sablasno četa osvijetljene zračenja odgovara lutali kroz njemački krajolik i Cornell student razvio vrstu odjeće koja zamke otrovne plinove . U međuvremenu rijeke Hudson lit gore sa svijetao polje od 200 LED i laser Power Systems je predstavio planove za nuklearni pogon automobila . Govoreći zelene prijevoza, također uočio

Nema komentara:

Objavi komentar