ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Altec Lansing pokazuje iPod dock, svirati zvučnika, plus slušalice za žene

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/altec-lansing-shows-off-an-ipod-dock-airplay-speaker-plus-head/:
Altec Lansing je prikazuje off nekoliko promjenama na svojoj liniji audio dodatna oprema ovog tjedna na sajmu IFA u Berlinu. Na vrhu popisa je nedavno otkrila inAir 5000, težina tabletop svirati zvučnik koji je tvrtka čvrsto pozicioniranje da se na Bowers & Wilkins "Zeppelin liniju (koja je također nedavno dobio svoj ​​airplay verzija ). Kao da sustav, inAir zasigurno pruža jedinstveni se na estetiku, s dizajnom suza. Tvrtka odlučio ne instalirati Apple pristati na 110 vat sustav, s obzirom da kompatibilnih uređaja možete slušati zvuk bežično stvar preko svirati.

IMT630 Classic je, nije iznenađujuće, više tradicionalnih zvučnika pristati. To je prenosiv i lagan i ima docking polica na prednjoj strani koji se može zrcaljeno s pritiskom na gumb. Otvorite stajati na leđa, a vi ćete naći mjesto za spremanje govornika daljinskom upravljaču. Daljinski je sama po sebi također magnetska, tako da možete staviti na klasični prednji grill (netko u tvrtki jasno je izgubio puno daljinskih upravljača u dan). Nema riječi, ali o cijenama i raspoloživosti za bilo zvučnički sustav.

Tvrtka je također prikazala svoju Bliss slušalice, koji su "dizajnirani za žensko uho." Što to znači, točno? Uglavnom da je njihov slušalice su manji, opremanje ugodnije u manjim uho kanala. Altec Lansing nas uvjerava, međutim, da oni još uvijek sposoban ponuditi odličan zvuk, unatoč svojoj veličini. I da, oni dolaze u roza.

Altec Lansing pokazuje iPod dock, svirati zvučnika, plus slušalice za dame prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 19:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar