petak, 23. rujna 2011.

Samsung tužbe protiv Apple preko 3G patenata mogla obiti o glavu

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4h1LBbz-WAs/samsung-lawsuits-against-apple-over-3g-patents-could-backfire.ars:

Samsung je službeno izjavio da planira dovesti čekić dolje na Apple je "besplatno jahanje" na patentiranom 3G bežične tehnologije. Među posljednjim potezima je tužba za zabranu traži Appleov iPhone u Nizozemskoj, gdje je Apple nedavno je osvojio zabranu zabrane Samsung od prodaje svoje Galaxy S-serije uređaja u Europskoj uniji. Budući da patenata u pitanju su bitne za 3G standardima, međutim, Samsung strategija tužiti preko tih patenata svibanj ne biti uspješni kao što se nada.

Neimenovani Samsung rukovoditelji su citirani prošlog tjedna tvrdio da tvrtka planira intenzivirati svoje globalne pravne borbe s Apple preko smartphone-i tablet se odnose na IP. "[] I sve dok Apple ne pada mobilnih telekomunikacija funkcije, bilo bi nemoguće da proda svoj ​​I-branded proizvode bez korištenja naših patenata," jedan izvršni rekao Koreja Times ". Ćemo držati jak stav protiv Apple tijekom dugotrajne pravne borbe. "

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar