petak, 23. rujna 2011.

350Green se kako biste dodali 400 Više EV Punjenje postajama diljem SAD-a

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhKonGaryIQ/:
350Green logo

Kalifornija-temeljen električno vozilo stanicu za punjenje developer 350Green će kupiti i instalirati više od 400 postaja za punjenje od proizvođača Coulomb Technologies , tvrtka je najavila. Novi dodaci će biti namotan vanjska strana preko SAD-a da pomogne izgraditi 350Green mrežu na više od 1.000 stanica. Osim toga, postaja će biti powered by ChargePoint mreže, Coloumb je EV infrastrukture za punjenje koji također uključuje i internetski portali za korištenje od strane domaćina, flota menadžeri, Drivers and Utilities.

350Green trenutno ima projekte u New Yorku, Pennsylvaniji, Illinois, Indiana i Kalifornija. To je u procesu instalacije razine 2 i DC Brzi punjači potrošača u različitim mjestima kao što su obitelji walgreens drogerijama i na svojstva vlasništvu nekretnina programeri poput grupe Simon nekretnine , koja posjeduje stotine i centrima, poslovnice i trgovine diljem SAD-a

Walgreens prethodno dodijeljen ugovor za Miami-based auto punjenje grupe , što je potez koji bi mogao ukazivati ​​na to da jedan EV stanice za punjenje usluga ne mogu nositi cijeli zemlje širenje na svoju vlastitu. (Auto Punjenje Grupe stanice će također podržati ChargePoint Network).

U međuvremenu, Coulomb, koji optužuje preko 26.000 vozila u 14 zemalja diljem svijeta, bit će pružanje svojih ChargePoint Mreža usluga za 350Green novi postaja. ChargePoint mreže omogućit će da 350Green pratiti prihode, naknade, troškove, korištenje i drugih EV usluge. Vozači će biti u mogućnosti koristiti ChargePoint je 24 / 7 podršku, naplate mogućnosti i mobilne aplikacije (iPhone, Android, BlackBerry) koji nude status punjenja, plus stanica lokaciju, dostupnost i navigacija.

Prema nedavnom izvješću , bilo gdje od 13 do 40 milijuna plug-in električni vozila će biti na cesti do 2030, uključujući modele kao što je Leaf, GM Chevrolet Volt, Fisker Karma, Tesla Model S, Ford Focus EV i drugi. Stanica rollouts kao što će to biti presudno za pomoći kako bi se prijelaz više izvedivo za vozače.



Nema komentara:

Objavi komentar