petak, 23. rujna 2011.

Fly or Die: Koliko dugo je Qwikster za ovaj svijet?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:

Ako se vaš DVD-ove iz Netflix, uskoro ime na poznate crvene omotnice će biti Qwikster. No, koliko dugo je Qwikster za ovaj svijet? U ovoj epizodi Fly or Die , John Biggs i ja kopati u pro i kontra od usluge.

Ranije ovog tjedna, Netflix je objavila da će se odvaja na DVD-po-pošte iz filma streaming usluge. DVD-po-maila posao će biti preimenovan Qwikster i uključuju videoigara. Streaming poslovanja će zadržati Netflix brand. Kupci još uvijek možete pretplatiti na obje, ali u mom umu Netflix učinkovito ubrzavaju smrt svog DVD-poslovanje tako što je nezgodno za upravljanje i usluge. Umjesto jednom mjestu i jedan red filmova i TV emisije, dvije usluge će zahtijevati različite račune. Netflix je stvarno prisiljava kupce da se odlučite koju uslugu oni žele, a to je nada da se odlučite streaming jednog.

Sve ovo se događa dok je Dish Network pokušava oživjeti Blockbuster, koji će sada ponuditi svoje s treaming-plus-DVD usluge za jelo pretplatnicima zove blockbuster filma Pass. (Koja marka mislite da je jači? Sudjelujte u našoj anketi ).


Tvrtka: Netflix
Web stranica: netflix.com
Lansirati datum: Rujan 23

Nema komentara:

Objavi komentar