petak, 23. rujna 2011.

Američke vlade da tuku natrag botneta s cybersecurity kodeks ponašanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/us-government-to-beat-back-botnets-with-a-cybersecurity-code-of/:
Stari Uncle Sam izgleda odlučni da ispucati dolje na botneta , ali on još uvijek treba malo pomoći figuring out kako to učiniti. U srijedu, Department of Homeland Security i Nacionalni institut za standarde i tehnologiju (NIST) objavio zahtjev za informacijama, pozivaju tvrtke s interneta i IT tvrtki da doprinesu svojim idejama kako bi dobrovoljni "kodeks ponašanja" za ISP slijediti kada se suočavaju botnet zaraza. Ovaj potez dolazi kao očito odgovor na lipanj "Zeleni papir" na cybersecurity, u kojoj Ministarstva trgovine internetske politike Task Force pozvao jedinstveni kod najbolje prakse kako bi se ISP-ovi navigaciju kroz posebno podmukao vode. U ovom trenutku, NIST je još uvijek otvoren za prijedloge iz javnosti, iako Ars Technica izvješća da je davanje posebna pažnja na dva modela usvojen u inozemstvu. Australije iCode programa, na primjer, poziva na pružateljima preusmjeriti zahtjeve sjenovitim izgleda sustave site posvećen malware uklanjanje. Agencija je također uzimanje teško gledati na inicijativu (diagrammed gore) iz Japana s Cyber ​​Clean Center, koji je instaliran takozvani "Honeypot" uređaja na razne ISP, dopuštajući im da lako otkriti i izvor bilo napada, dok je automatski obavještava svojim klijentima putem e-maila. Postoje, međutim, neki dugotrajne brige, kao što je NIST bi trebao naći sredstva za predstojeće inicijativu, bilo da dolazi iz javnog sektora, poduzeća ili neka vrsta javno-privatnog partnerstva. Osim toga, neki su zabrinuti da je anti-botnet programi svibanj nehotice otkriti potrošača osobne podatke, dok drugi otvoreno se pitaju hoće li OS odluka bi trebali biti uključeni, kao dobro. Kod javnog razdoblju komentar završit će 4. studenog, ali možete pronaći više informacija na izvoru vode, u nastavku.

Američke vlade da tuku natrag botneta s cybersecurity pravila ponašanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. rujna 2011 14:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ars Technica | izvor Federalni Registracija | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar