petak, 23. rujna 2011.

New York City aparatić za utorak dolazak pokretnoj službi na podzemnoj željeznici platforme

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/new-york-city-braces-for-tuesdays-arrival-of-mobile-service-on/:
To je jedva prirodnih katastrofa, ali je krajolik Manhattana je o za promjenu opet s dolaskom mobilne signala pregršt varoš podzemnoj željeznici platforme. Oba AT & T i T-Mobile sudjeluju u pilot-program , a Metropolitan Transit Authority očekuje usluge početi valjanja u utorak na nekoliko postaja uz 14. ulici hodnik, uključujući A, C, E, F, L i M, uz sa zaustavljanjem 1, 2 i 3. 23. Ulica linija će vidjeti dio akcije, kao što je pokrivenost se očekuje za C i E stanice. Naravno, straphangers nije vjerojatno da će dobiti signal jednom na brodu vlakova, kao i tuneli sami nisu uključene u ovaj rollout. Trenutno, MTA očekuje sve 277 podzemnih platforme biti opremljen za mobilne brbljanje do 2016. Transit Wireless, tvrtka odgovorna za širenje, je rekao da se u pregovorima s Sprint i Verizon za sličan uvod, iako je svojim korisnicima mora biti sadržaj za slušanje u na razgovorima druge putnike za sada.

[Slika od SeanPavonePhoto / Shutterstock ]

New York City aparatić za utorak dolazak pokretnoj službi na podzemnoj željeznici platformama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. rujna 2011 01:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor amNew Yorku | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar