petak, 23. rujna 2011.

KDDI mogu dobiti iPhone 5, stavljajući kraj SoftBank je isključivost u Japanu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/kddi-may-get-iphone-5-putting-an-end-to-softbanks-exclusivity/:

Zidovi tiranski ekskluzivnosti uskoro može doći pad sustava u Japanu. Prema Nikkei, "službenici" u znaju imati naznačeno da KDDI se sprema objaviti iPhone 5 na mreži, čime se završava natjecatelj SoftBank vladavine kao kultni uređaja jedini pružatelj u Zemlji izlazećeg sunca . Kao što smo došli da očekujete u danima do službene Apple najavama, detalji su nevjerojatno mali. SoftBank, treće po veličini prijevoznik u zemlji, je skroz bliže i bliže drugom mjestu KDDI s vrlo malo disanja soba lijevo, to je razumljivo, dakle, da potonji će željno čekaju kraj iPhone isključivosti kako bi sporazum s Apple i potaknuti njegov broj pretplatnika. Kao što je sve rekla-kazala za sada, samo ćemo morati pričekati malo duže prije nego što znamo svaki detalj o otajstvu uređaj (s).

KDDI mogu dobiti iPhone 5, stavljajući kraj SoftBank je isključivost u Japanu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 20:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Nikkei Business | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar