petak, 23. rujna 2011.

Google TV aplikacije za TNT, TBS istjecati kratko, otkrivaju ovjerena streaming na putu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/google-tv-apps-for-tnt-tbs-leak-out-briefly-reveal-authenticat/:
Mi smo još uvijek čeka na Google TV proizvoda i službeno dobili svoje velike ažurirati Honeycomb i pristup Android Market , ali kompatibilne aplikacije su već curi iz . NewTeeVee ističe par iz TNT i TBS (koji također omogućuju Google TV prijenos iz web stranice) da kratko se pojavio i da će pustiti pay tv pretplatnika potoka epizoda direktno preko interneta, slično iOS aplikacije i mreže već izašla iz . Turner potvrdio je postojanje TV Svugdje aplikacije, dok Google je izrazio nadu da vidite više ovjereni aplikacije poput ove, a postojeći HBO Idi pristup na platformu, za razliku od jednostavno završio blokiran . To je loša vijest za kabel-glodala nada za on-line samo stroj, ali većina gledatelja još uvijek zakačen na satelitske, kabelske ili IPTV-a to može biti jedini način da Google TV održive platforme sada. Svi znakovi upućuju na ažuriranje dolaze na kraju ovog mjeseca, trebali bismo saznati više o ovim aplikacijama i drugi poput njih tada.

Google TV aplikacije za TNT, TBS istjecati kratko, otkrivaju ovjerena streaming na putu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 18:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NewTeeVee | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar