petak, 23. rujna 2011.

Engadget Show - 025: Vozimo električni bicikl, check out novi Keepon i dobiti serenaded Jonathan Coulton

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-show-025-we-ride-an-electric-bike-check-out-the/:
Imamo puno pokazati dolaze na vas ovog mjeseca! Tim i Brian početi stvari isključiti otkrivanja distro , Engadget je nove tjedne najvećih hitova časopis za ipad. Također pogledajte SONY novi 3D-enabled videa slušalice i torbicu-friendly HTC pjesmica .

Zatim se, Tim se vrtjeti u New Yorku na milost jedan električni bicikl , a mi pokušati shvatiti da li je vrijedan, a visoku cijenu oznaku. Brian plaća posjeta ljudi na žaba kako bi razgovarali tvrtke duge povijesti i pogledajte neke od IT industrije na oblikovanje dizajna.

Keepon sukreator Marek Michalowski prestaje po studiju kako bi razgovarali o stvaranju njegova mala žuta robot i objasniti kako pleše 'bot napravio put od istraživanja alat za malo igrati .

Mi ljuljačka je Maker faire u New Yorku da provjerite 3D pisači, u prirodnoj veličini igra Miš trap i dobiti zaglavi u (Polaroid) Matrix. I Napravite: Live co-domaćini Becky krmi i Matt Richardson pridružite nam se u studio kako bi govoriti o nekim od svoje omiljene DIY projektima.

Mi smo u blizini show s intervjua i nekoliko pjesama iz Jonathan Coulton. (Spoiler: svira pjesmu iz Portal.)

Domaćini: Tim Stevens, Brian grijanje
Specijalni gosti: Becky Stern, Matt Richardson, Marek Michalowski
Producent: Guy Streit
Redatelj: Michelle Stahl
Izvršni producenti: Jošua Fruhlinger, Brian grijač i Michael Rubens
Glazba: Jonathan Coulton

Preuzmite Prikaži: Engadget Show - 025 (HD) / Engadget Show - 025 (za iPod / iPhone / Zune formatirani) / Engadget Show - 025 (Small)

Pretplatite se na Prikaži:

[ iTunes ] Pretplatite se na Prikaži izravno u iTunes (MP4).
[ Zune ] Pretplatite se na Prikaži izravno u Zune Marketplace (MP4).
[

Nema komentara:

Objavi komentar