petak, 23. rujna 2011.

Kriket ima veliki skok naprijed, širi noge uz malo pomoći od malo prijatelja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/cricket-takes-a-great-leap-forward-expands-footprint-with-a-lit/:
Nakon tinte veliko spektar ugovor s Sprint prošle godine, skok u ide za razbio i valjanje svoju "vrijednost-driven" kriket usluga iz zemlje 25. rujna. Ekspanzija uključuje i škropljenje Walmart trgovina, dolar general, pa čak i kabel-shopping kanal HSN, ali većina njegovih novih dosega će doći iz partnerstva s Best Buy. Osim nude mjesečnih planova za nijem i smartphone podjednako, MVNO je također služeći se određenim Muve paketa glazbeni servis igrati lijepo s tri nadolazeće Prijave. Uz Samsung Vitality i ZTE Chorus (oba biti dostupan prije blagdana), kriket je uvođenje svoj ​​prvi smartphone ZTE - rezultat. Nemojte ići u potrazi za high-end specifikacije ovdje, kao i 3,5-inčni Android uređaj pokreće Gingerbread vrhu 600MHz procesor, a uključuje 3,2 megapixel kamera. Igrani telefon korisnik će također dobiti nekoliko novih opcija koje možete odabrati, s Huawei stup i Samsung Chrono ponuđena na davatelja usluga PAYGO . Ako ste raspoloženi za kopanje kroz PR nagovaranje, preskočiti prošlosti pauzu za trio pressers.

Nastaviti čitanje kriket ima veliki skok naprijed, širi noge uz malo pomoći od malo prijatelja

Kriket ima veliki skok naprijed, širi noge uz malo pomoći od malo prijatelja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 17:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileBurn | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar