petak, 23. rujna 2011.

Amerika može pridružiti neto paradi neutralnost 20. studenog, ako sudovi ga pustiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/america-may-join-the-net-neutrality-parade-on-november-20th-if/:
Neto Neutralnost FCC
Pa Americi, 20. studenog i vi napokon će imati neto neutralnost propisima sve svoje ... pod uvjetom da je predviđena gomila tužbi ne iskočiti proces. FCC će objaviti svoje "otvorene internet pravila" u Federalnom Registracija sutra, što propisi dužnosnik. To su isti prilično skromna prijedloge koji su prošli skoro prije godinu dana pred republikancem opozicije i, tog sudbonosnog dana u studenom, oni trebao stupiti na snagu. Pravila već suočio izazovima s kongresa , Verizon i MetroPCS , ali oni su odijela odbio od propisa tehnički ne postoji. Nakon sutra ipak, bilo koje i sve pravne izazovi će biti fer igru. Budući da je FCC se oslanja na pomoćne ovlasti umjesto reklasificirati širokopojasni pristup internetu kao Tier II usluge (slično telefon landlines), te izazove zapravo mogao sastati s uspjehom. Ako trebate podsjetiti, samo provjeriti ili vodič za net neutralnost , kao i naš intervju s odvjetnik i profesor prava Tim Wu. Sada mi samo morati pričekati i vidjeti što će donijeti sutra.

Amerika može pridružiti neto paradi neutralnost 20. studenog, ako sudovi neka ga prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 19:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC (PDF) , Ars Technica | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar