subota, 24. rujna 2011.

Comcast blizu objavljivanju AnyPlay okvir za u kući TV uživo streaming tablets

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/comcast-close-to-releasing-anyplay-box-for-in-home-live-tv-strea/:
Comcast je riječ o dodavanju Live TV prijenos na svoje Xfinity TV tablet aplikacije za neko vrijeme , ali sada to screenshot stranici proizvoda od MacRumors pokazuje to bi mogao biti vrlo brzo pokretanje. To zahtijeva AnyPlay okvir - naziv Comcast brand za kabel Motorola Televation TV-na-IPTV box prikazan off u lipnju i prethodno prijenosni DVR koncept Panasonic - koji će omogućiti gledanje preko lokalne mreže na kompatibilnim uređajima, uključujući iPads , Android tablets i slično. Također je bio nedavni glasine Microsoft traži tie-u donijeti Live Streams iz Comcast svojih Xbox 360, koji bi mogao na kraju biti će omogućen od strane uređaja i usluga kao što je ovaj. Prema stranicu, to uključuje i pristup na "većinu" kanala, a mogu se prijaviti do deset tablets, ali samo omogućuje gledanje na jednu po jednu. Time Warner i Cablevision već izašla iz live TV prijenos na tablet aplikacije, mi ćemo vidjeti ako je to u kući Slingbox-pristup može se izbjeglo njihovo licenciranje pitanja.

Comcast blizu objavljivanju AnyPlay okvir za u kući TV uživo streaming tablets prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. rujna 2011 17:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MacRumors | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar