nedjelja, 31. srpnja 2011.

Zdravstvo Poremećaj: provideri su pogreške novina Industrija (III dio)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SbWoNTgNtqk/:

Bilješka urednika: Ovaj gost post je napisao Dave Chase, predsjednik Uprave Avado.com , tvrtka zdravstvene tehnologije koja je TechCrunch poremetiti finalista . Prethodno je bio konzultant za upravljanje za naglasak na zdravstvene prakse savjetovanja do 25 bolnica, a bio je osnivač Microsofta zdravlja poslovanja. Možete ga pratiti na Twitteru @ chasedave .

Od druge polovice 90-ih, rukopis je bio na zidu za novine tvrtke koje medijsku budućnost je digitalni. Zapravo, novinama "vlastiti posao dijelove izvijestio je ovaj trend. Unatoč tome, većina industrije usmjerena na tradicionalne strategije kao što su uzimanje na dug za stjecanje drugih novina ili ulaganja u nove tiskarske strojeve, što dovodi do katastrofalnih posljedica.

Da bi se pošteno, bilo neke digitalne ulaganja, uključujući iznajmljivanje vrhunski talent. Međutim, tijekom vremena, digitalni timovi su marginalizirani i na kraju talent koji je mogućnost za transformaciju ove organizacije lijevo za prilike u kojima njihove ruke nisu vezane. Drugim riječima, predanost nije dovoljno duboko da se efekt pravi transformacije.

Sada razmislite zdravstvene zaštite u SAD-u: postoji jasno razumijevanje da industrija mora pomak fokus prema rezultatima iz "učiniti više, zakon više" orijentacije. Ako ikada postoji industrija koja bi trebala shvatiti da je učinkovitiji u rješavanju temeljnih uvjeta nego liječenje simptoma, to bi trebao biti zdravstveni. Ili, kao poznati rano novinski izdavač je izjavio: "unca prevencije vrijedi pola kilograma lijek." Prevencija usmjerena zemlje poput Danske dramatično su smanjili potrebu za bolnice. Jednom u 155 bolnica, oni su na manje od trećine danas. JA nađi prema ovaj jednostavno poznata činjenica je vijest da liječnici govorim s.

Bilo oni ne znaju te činjenice ili ih ignoriraju, činjenica je da su nevjerojatno velike kapitalne projekte ulaganja na etiketa za mnoge zdravstvene sustave. Budući da 62% bolnica misiju-based, neprofitna organizacija, to je zapanjujuće da su više usredotočeni na kapitalnim projektima nego se bave cjelokupno zdravlje svojih zajednica. Nitko nije napravio slučaj, na primjer, da je kronična stanja koja troše 75% od 2,6 trilijuna dolara na kartici u SAD-u najbolje je rješavati gradnjom više zgrada. Neki bi u slučaju da postoji sve veći zdravstveni nekretnine mjehurić, a troškovi kroničnih stanja nastaviti širiti.

U zdravstvu, to je kao da gradimo bolji firehouses i ulaganja u opremu, a više vatrogasnih mi ekvivalent ostavljajući masne krpe oko, ostavljajući djeca igraju uz vatromet na suhom obroncima, i izgradnja objekata s jednim izlazom. Mi svibanj imati najbolji "gašenja požara", alate i talent u svijetu, ali mi bismo biti puno bolje ako spriječiti one "vatre" iz početka na prvo mjesto.

Dr. Ted Epperly je nedavno završio svoj mandat kao predsjednik Američke akademije obiteljskih liječnika i vodi Residency obiteljske medicine Idaho programa, koji uključuje 80 liječnika služi više od 20.000 pacijenata. Na turneji svog objekta, on je prestao da se izjasni o sceni u čekaonici od najvećih klinika, nešto što je tipično za mnoge ordinacije čekaonice smo svi iskusili. On je opisao scenu kao neuspjeh u odnosu na viziju onoga što je on planiranje o provedbi.

U Epperly viziju, on opisuje nadzorna ploča koja vuče iz registra svih svojih pacijenata. Umjesto reaktivno čekati da netko predstaviti sebe ili sebe u klinici, on predviđa sustav koji proaktivno prati niz uvjeta njegove populacije pacijenata iskustva. Na primjer, to će osigurati dijabetes imaju redovite stopala i oko ispita i razina glukoze u krvi stalno prati. Ako netko nije zakazan appo

Nema komentara:

Objavi komentar