nedjelja, 31. srpnja 2011.

3DS NES igre veleposlanik Program će dodati više igrača, druge značajke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/3ds-nes-ambassador-program-games-will-add-multiplayer-other-fea/:
Nintendo 3DS
Nintendo ne želi da bude do one od vas koji već granatama iz $ 250 za 3DS, u svjetlu nazire $ 80 pad cijena . Vi vjerojatno već znao da bih se uzimajući hrpa besplatnih NES igara na 1. rujna, ali možete očekivati ​​da će se ažurirati i poboljšati ide naprijed. To se ne događa da se pola srca lukama koje se guraju u prvi kupci, prepune kukaca i zaboravljeni. Nešto kasnije ove godine, oni će biti ponuđena kao plaćeni verzije kroz eShop sa značajkama kao što više igrača istovremeno igrati. Najbolji dio? Oni imaju pravo na Veleposlanik program će dobiti besplatne nadogradnje na maloprodajnu verziju. Jedna značajka možemo vam reći navika biti dodan iako je 3D - klasični naslovi poput Legend of Zelda i Super Mario Bros će ostati blaženo dvodimenzionalni.

3DS NES veleposlanik program igre će dodati više igrača, druge značajke prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 19:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor IGN | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar