nedjelja, 31. srpnja 2011.

Netflix dodatak za ChromeOS hitova v1.0.2, je službeno puštanje oko kutu?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/netflix-plugin-for-chromeos-hits-v1-0-2-is-an-official-release/:
Kada je Google Chromebooks su počele stizati bez Netflix streaming smo bili obećali smo bili predvidljivo bummed , ali da se može ispraviti uskoro. Dok vlasnici Chromebook usklađeni s beta kanal ažuriranja prvi primijetio ulazak za Netflix plugin prošlog mjeseca, to još uvijek ne moze reproducirati filmove i ne pojavljuju se na starije, single-core Atom pogon Cr-48 prijenosna računala. Brzo naprijed do danas, gdje je jedan od naših prijateljskih komentar moderatori, masterofrandom je uočio ovu obnovljeno v1.0.2 čep vreba u dubini svoje ubijene iz 12-incher . Još uvijek nema reprodukcije da bi imali, ali smo figuring Netflix nije ažurirati broj verzije prošlosti 1,0, jer je konačno je shvatio savršen sustav za upravljanje red. Chromebook vlasnika ili potencijalnih vlasnika (i time, Linux korisnici) još uvijek čeka Gledaj Trenutno streaming - vaša upozorenja na razini je na cinober.

[Hvala, masterofrandom]

Netflix dodatak za ChromeOS hitova v1.0.2, je službeno puštanje oko kutu? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. srpanj 2011 00:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar