nedjelja, 31. srpnja 2011.

Microsoft krune 20 pobjednika u natjecanju Mango app, gubitnici otići kući besplodan

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/microsoft-crowns-20-winners-in-mango-app-contest-losers-go-home/:
Microsoft krune 20 pobjednika u natjecanju Mango app, gubitnici otići kući besplodan Mislili smo da Mango nektar je već prilično prokleto slatko, ali skupina mladih programeri nedavno je izazov napraviti sljedeću generaciju Windows 7 Telefon iskustvo čak i više ukusna. Nakon gore na prošlogodišnje 'Rockstar' natjecanja, Microsoft zatražio studenti da podnesu Mango cca prototipova preko Twittera, s obećanjem programera telefona za vrh unosa. Među prvih 20 # WPAppItUp podnesci su program koji pomaže daltonista shvatiti što sjeni tamnosmeđe oni peeping i sadistički budilica koja zahtijeva od korisnika da se riješi zagonetke prije udarca odgodu gumb. Očito, Microsoft i dalje ima 30 Windows Phones dati daleko, te je u potrazi za mladim devs ponuditi do Amerike Next Top Mango cca. Podnošenje smjernice mogu se naći na izvoru link ispod.

[Hvala, E-Dan]

Microsoft krune 20 pobjednika u natjecanju Mango app, gubitnici otići kući uzaludnih prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. srpanj 2011 15:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Blog tima | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar