nedjelja, 31. srpnja 2011.

Pitajte Engadget: Koji je najbolji posao u prepaid bežični?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/ask-engadget-whats-the-best-deal-in-prepaid-wireless/:
Znamo da ste je dobio pitanja i ako ste dovoljno hrabar da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan Pitajte Engadget upit dolazi nam iz Alejandro, koji je u potrazi za gotovinu u na nagle zasićenost apsolutno ugledne prepaid smartphone. Ako ste u potrazi za poslati upit za vlastite, kap nam liniju na pitajte [at] Engadget [dawt] com.

"Ja sam u potrazi za zgrabite novi telefon koristeći prepaid uslugu. Koji je najbolji prepaid telefonske usluge u smislu ukupne cijene, telefon izbor i drugih zvona / zvizdaljkama. Hvala!"

Mi smo nagađanje da je u potrazi za smartphone ovdje, tako da prije nego što vikati "kriket!" i trčanje za brdima, dajte malo razmatranje ljudi kao što je Virgin Mobile i Boost Mobile, između ostalog. Bilo vam je osobito šarmantan iskustvo sa prepaid usluga? Govorite u komentar ispod!

Pitajte Engadget: Koji je najbolji posao u prepaid bežični prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 22:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar