nedjelja, 31. srpnja 2011.

Trg Sada Obrada 4 milijuna dolara u mobilnim plaćanja po danu

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ub-iSmYR3QE/:

Isperite sa 100 milijuna dolara u nove financiranja, Trg nastavlja rasti kao korov u mobilnom plaćanja prostora. Nakon što prođete 3.000.000 dolara označiti krajem svibnja, Trg danas je obrada 4 milijuna dolara u mobilnim plaćanja svakodnevno, te je na putu do više od 100 milijuna dolara u transakcija u srpnju. I COO Keith Rabois nam govori kako očekuje da će tvrtka dvostruko ovoj knjizi do listopada.

Krajem lipnja, Trg podigli veliki krug financiranja, koji se vrednuje tvrtka iznad 1 milijarde dolara. U vrijeme objave, otkriveno je da je trg bio obrada gotovo 4 milijuna dolara u plaćanjima po danu, ali tvrtka je nadmašila koji obilježavaju mjesec dana kasnije. Rabois nam govori međunarodnu ekspanziju je dio u sljedeću fazu rasta. On očekuje da će početno pokretanje plaćanja sposobnosti izvan SAD-a u 2012.

I ipad korištenje trgu je u porastu, posebice nakon što je tvrtka pokrenula remeti novi ipad app zamijeniti blagajne i loyalty kartica. Kvar u smislu korištenja su ipad (21%), iPhone (45%), iPod (3%) i Android (31%).

U posljednjih godinu dana, Trg je isporučila više od 500.000 čitatelja kreditne kartice , obrađuje više od milijun transakcija mjesečno. A trg uređaji sada prodaje u Apple trgovinama .

Uglavnom, ako nije poduzeo Trgu ozbiljno, možda biste trebali razmotriti.



Nema komentara:

Objavi komentar