nedjelja, 31. srpnja 2011.

OMG / JK: Čovjek u žutom jakna

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zSjsT0i3rhs/:

Vratili smo se za novu epizodu OMG / JK - s obje Vaši domaćini ponovno u TCHQ studiju (sam je natrag u SF za our Mobile prvi CrunchUp ). Oh, i ovu epizodu također uključuje cameo je čovjek u velikom žutom jakna. Neću ga plijen.

Mi kick off ovaj tjedan epizoda je ronjenje u Twitter je novi format oglasa, koji omogućuje marke na mjesto zvanje Tweets na vrhu svoje sljedbenike 'potoci. Twitter je odavno poigravanje s raznim formatima oglasa - hoće li to jedna molimo korisnike, ili ih samo smetati?

Sljedeći smo Facebook tajne iPad aplikacije, koja iscurilo kao dio službenog ažuriranja svoje iPhone aplikacija. MG je dobio svoje ruke na app i testirati prije nego Facebook odsječen pristup, i njegovi prvi dojmovi su dobri - podešavanje da biste dobili pojedinosti.

Na kraju smo razgovarali Airbnb je nedavni fijasko, gdje je domaćin imao svoj dom uništen od gostiju, a kako je početak je odgovorila na pitanje. Imajte na umu da ovu epizodu je snimljen prije nekoliko dana, tako da ne raspravljati o našim najvažnijim novijem post o situaciji.

Ovdje su neke postove relevantne za ovaj tjedan je epizoda:

Pretplatite se na nas na iTunes!


Nema komentara:

Objavi komentar