petak, 10. lipnja 2011.

Xfinity Home Security čini dom praćenje i upravljanje Comcastic (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/xfinity-home-security-makes-home-monitoring-and-management-comca/:
To izgleda kao Comcast suđenje mjehurić je nešto uspjeh, a sada tvrtka najavljuje da je njegova Xfinity Home Security Service će se razgranali izvan Houston na ruku alarmi, dim svjetiljke i zadržati nakaze kućne automatizacije procijenjene na sportske rezultate u još šest tržištima (uključujući i Philadelphia, Portland, Jacksonville, Sarasota / Napulja, Chattanooga i Nashville). Powered by iControl Mreže " Otvoreno Home automatizaciju i sigurnost platforme, paketa započeti u 40 $ mjesečno i mogućnost live video nadzor, rasvjeta, klima uređaj, protuprovalni i protupožarni alarm monitoring, i više - preko touchscreen sučelje, portal i iPhone app. Sada i vi možete staviti sigurnost svoje obitelji u istom ruke koje donose Gilligan's Island u vaš dom! Video, PR-palooza nakon pauze.

Nastaviti čitanje Xfinity Home Security čini dom praćenje i upravljanje Comcastic (video)

Xfinity Home Security čini dom praćenje i upravljanje Comcastic (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 18:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Comcast | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar