petak, 10. lipnja 2011.

Sanyo eneloop baterije proširuje ponudu sa Pro za više snage, Plus za manje topline

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/10/sanyo-expands-eneloop-battery-offerings-with-pro-for-more-power/:
Ako volite Sanyo je uvijek-tako-praktični Eneloop punjive baterije, vi ćete biti očaran sa svoja dva najnovija AA dopune. Prvi u pretinac za baterije je 2400mAh Eneloop Pro, to je učitan s dvadeset pet posto više soka od standardnog modela, te je savršeno odgovaraju za svoj ​​power-isušivanje Nikon bljeskalice - ne sasvim jednako težak kao i 2500 mAh XX serije , ipak. Premještanje na sljedeći utor je Eneloop Plus, koji dodaje pozitivni temperaturni koeficijent termorezistor - otpornik koji sprječava batts dođe do kože-vreline razine u dječji igračke. Blazing Hello Kitty bilo tko? Oba će se u paketima od dvije ili četiri, ali i kao snopove punjač. Stanovnici Japana će biti u mogućnosti to raskopati baterije na različitim mjestima ove godine, ali osim 1260 ¥ (oko $ 15) Pro dvije paket, cijena ostaje otvoreno. Ako je vaše srce tuče kao ružičaste zeko je bubanj, check out izvor link ispod za detalje i neke fancy infographics.

Sanyo eneloop baterije proširuje ponudu sa Pro za više snage, Plus za manje topline prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 lipanj 2011 02:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sanyo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar