petak, 10. lipnja 2011.

Vodljivi nanocoating može dovesti do fleksibilne, nosive naprave, Lady Gaga štapići s mesom odijelo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/10/conductive-nanocoating-could-lead-to-flexible-wearable-devices/:
Fleksibilno je novi kruti u gadget svijeta, od OLED panela i e-papir prikazuje , dakako, divan PaperPhone . Sada istraživači na North Carolina State University se nadaju da će se fleksibilan na sljedeću razinu primjenom vodljivi nanocoating - tisuće puta tanja od ljudske kose - običnim tekstil. Njihova tehnika, zove atomski sloj taloženjem, raste anorganske prevlake na vrhu krpe kao tkani pamuk. Tretirane tkanine provodi struju, otvaranje vrata na tanke, nosive naprave s fleksibilnošću svakodnevne odjeće. Tehnologija je još uvijek u svojim povojima nano-, ali tko zna: možda nekoliko godina od sada ćete biti sportski zaista glumiti Angry Ptice majicu.

Vodljivi nanocoating može dovesti do fleksibilne, nosive naprave, Lady Gaga štapići s mesom odijelo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 lipanj 2011 03:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmag | izvor North Carolina State University | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar