petak, 10. lipnja 2011.

Panasonic Toughbook 19 bodova nadograditi unutarnji odgovarati moćnom ljuska

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/10/panasonic-toughbook-19-scores-upgraded-internals-to-match-its-mi/:
Toughbook 19
Ako nije razbila, ne to popraviti - riječi Panasonic očito je uzeo k srcu s Toughbook 19 . To je vrijeme za neravan, 10-inčni kabriolet tablet da biste dobili svoje godišnje osvježavanje i nije se mnogo toga promijenilo vidljivo. Umjesto toga, tvrtka je dao svoj ​​unutarnji poticaj s nekim most dobrote Sandy i ošamario novi TransflectivePlus zaslon u ovoj vojnoj-grade stroj za računanje u izravnoj sunčevoj svjetlosti. Impresivno, Core i5 nalaze unutar nije od ULV raznolikost, to je standardni napon 2520m napajanje ovo potpuno zatvorenoj, fanless dizajn. Osim toga, Toughbook 19 sada standardno dolazi s 4GB RAM-a i ima par opcija za SSD dodano trajnosti. Vi ćete biti u mogućnosti da jednom podići, i koristiti ga kao frisbee, u rujnu s početkom u $ 3,349. Dok čekate, slobodno provjerite PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Panasonic Toughbook 19 bodova nadograditi unutarnji odgovarati moćnom ljuska

Panasonic Toughbook 19 bodova nadograditi unutarnji odgovarati moćnom ljuska prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 lipanj 2011 15:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar