petak, 10. lipnja 2011.

Microsoft gubi 290 milijuna dolara patent bitci, počinje tražiti kauč jastuci

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/microsoft-loses-290-million-patent-battle-begins-searching-cou/:
Mi smo marljivo sam slijedio Microsoft protiv i4i Ograničeno partnerstvo patent spor kao što je rana svoj ​​put kroz sudova , a sada dolazi dan računanju: jednoglasnom odlukom, američki Vrhovni sud je potvrdio patent-povrede nalaz protiv Redmond. Za one od vas samo uhvatiti korak, MS su poduzete na sudu od strane Toronto-based i4i nad portfelj XML se odnose na patente - patente je već ponudio da se licence za softver ogromna životinja. Na sudu, Microsoft je tvrdio da nije povrijeđeno i da patente nevažećim, 2009 Texas sud nije složilo i dodijelio 200 milijuna dolara odštete. Naknadne žalbe nije uspjelo. Oh, i Vlada stala na stranu i4i . Današnja presuda Vrhovnog suda podupire nižih sudova odluke: Microsoft Word krše proizvod, a tvrtka sada duguje 290 milijuna dolara. Nalaz vjerojatno neće utjecati na potrošače, kao i vrijeđa verzije Worda su sada zastarjeli. Ipak, 290 milijuna dolara nije balvan promijeniti, čak i za najveće svjetske softverske tvrtke. Tu je vjerojatno vic ovdje o i4i pravdi, ali mi ćemo biti dadblasted ako možemo ga naći.

Microsoft gubi 290 milijuna dolara patent bitci, počinje tražiti kauč ublažuje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. lipanj 2011 21:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar