petak, 10. lipnja 2011.

SteelSeries Diablo III slušalice i miša: demon ubija njuh za vaše lubanje i desktop

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/10/steelseries-diablo-iii-headset-and-mouse-demon-slaying-flair-fo/:
Naravno, ima dosta velike igre Goodies koji se nalazi na katu na E3 , ali neke od najboljih stvari je mnogo teže pronaći. Na primjer, SteelSeries ' novi Diablo III miš i slušalice, koje su nam otkrili kada prototip uređaja su izdvajali iz ruksak. Slušalice paketi isti 50mm vozača, uvlačenje bum mic, i nadzemne ovjesa njegovog Sibira V2 stablemate, ali dodaje neki zlokobni izgleda dizajn tweaks. Ove limenke dolaze ubijen u mat crnoj boji sa crvenim detaljima lava (što se može isključiti), ljubaznošću 18 LED, te odgovarajući crveni vanjski zvučnik rešetke. Tu je i pleteni kabel koji se uključuje u vašem Mac ili PC putem USB-a.


Moramo vidjeti III miša Diablo kao dobro, i našao ga sportski dizajn dvoličan sličan SteelSeries Xai . Njegova crn izvana je zaogrnut u glatkom, mekom dodir crne plastike sportske srebrno plemenskih akcentima, i užaren ember Diablo III logo i trim oko pomicanje kotača. S obzirom na Diablo "klikni sretan gameplay, Steelseries dao miša debeo Omron sklopke koje su dobre za 10 milijuna preše (koji su potpomognuti od strane pet godina jamstva). Svi oni klikovi prate prilagođeni upravljački softver koji korisnicima omogućuje prilagodbu pokazivača gumb izgleda tako da povučete i ispustite znakova specifične naredbe na gumb po vašem izboru. Sada da je vaš apetit je whetted s opisima dizajna, ovdje su detalji koje su najbitnije: miš će koštati 69 $ i 119 $ kad slušalice SteelSeries počinje prodaja 'em na BlizzCon u listopadu.

Nema komentara:

Objavi komentar