petak, 10. lipnja 2011.

Engadget primed: Što je NFC, i zašto nam je stalo?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:
Primed ide u dubinu na technobabble čujete na Engadget svaki dan - smo kopati duboko u svaku temu povijesti i kako se koristi naše živote. U potrazi za predložiti komad tehnologije za nas to break down? Kap nas linije u premazati * na * Engadget * dawt * com.

Engadget premaz

Uvođenje Google Novčanik osjetio malo previše dobro da bude istinito, to nije? To je čaroban, kao što su tech ekvivalent vuče zeca iz šešira. U stvarnosti, tech iza mobilnih plaćanja je od oko 2003 na mnogo manjem opsegu korištenja u blizini-područje komunikacija , više uobičajeno poznat kao NFC. Ideja iza novčanik (među ostalim uslugama, kao što su ISIS) je beskontaktna platiti - koristeći telefon kao kreditne kartice - i samo je jedan od mnogo načina NFC mogu biti korisne u svakodnevnom životu. U stvari, mi smo samo struganje površine što je teoretski moguće.

Google je definitivno nije prva tvrtka brljati u NFC, ali čini se da staložen i spreman gurnuti tech usvajanje naprijed brzim tempom s dolaskom novčanik i ponude . Do sada su ugljevlju vruće, ali ako vatra će za početak, netko monolitna mora baciti nekoliko novina u što potpalu - i Google volontirala. No, ono što je dobro NFC ako je samo skraćenica koja uzrokuje naše oči kako bi glazura preko? Je El GOOG samo poticatelja? Nakon pauze ćemo se usredotočiti na ono što NFC je sposoban, i zašto mi ga želimo na naše telefone čim jučer.

Nastaviti čitanje Engadget primed: Što je NFC, i zašto nam je stalo?

Engadget primed: Što je NFC, i zašto nam je stalo? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 lipanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar