petak, 10. lipnja 2011.

Sync Wi-Fi developer kaže da je bio "prilično šokirana 'Apple je slično Sync Wi-Fi značajka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/wi-fi-sync-developer-says-he-was-fairly-shocked-by-apples-sim/:
Bežično sinkronizirati smartphone je teško novih ideja, ali je razvijen od Wi-Fi Sync app za IOS uređajima očito misli Apple je slično nova značajka u IOS-5 - također se zove Sync Wi-Fi - samo je malo previše blizu svojim za udobnost. Kao što svibanj podsjetiti, Greg Hughes podnio "Wi-Fi Sync" app Apple za App Store odobrenje još u svibnju 2010 i bio je na kraju odbijen, iako ne prije nego što on kaže da je rekao da je Apple-ovi inženjeri su "impresioniran" svojim naporima - on je tada napravio app dostupan u Cydia dućan, gdje je preuzeto više od 50.000 puta u 10 $ pop. To je bilo očito radi sasvim u redu za njega sve do ovog tjedna, kada on kaže da je "prilično šokiran" kako biste vidjeli Apple najavljuje mogućnost Wi-Fi Sync vlastite u IOS 5, zajedno s poznatim izgleda ikona. Hughes je otišao na to reći registar da je bio "iznenađen", po sličnosti, ali on nije ponudio bilo kakve naznake da planira gurnuti daljnje pitanje.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Sync Wi-Fi developer kaže da je bio "prilično šokirana 'Apple je slično Sync Wi-Fi značajka prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 22:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Registracija | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar