petak, 10. lipnja 2011.

Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel kazaljka-na

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/xbox-360-wireless-speed-wheel-hands-on/:
Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel kazaljka-na
Ok, pa u obliku slova U izum vidite gore neće dobiti moto entuzijasta krvi ključanje prilično poput Fanatec DOP Elite kotač smo testirali ranije, ali za puno igrača DOP-a je malo previše. Xbox 360 Wireless Brzina kotača, s druge strane, prilično je više rukovanje - i pristupačne, s 59,99 dolara cijenu. To je jednostavna, lagana stvar, s više od veličine okidač na poleđini svake hvat. Ovi imaju vrlo nizak otpor, tako da oni imaju tendenciju da pljeskati protiv leđa kada kaša gasa, ali to plus dugo bacati znači da je lako biti precizan na plin ili kočnica. A to, naravno, je ono što oni namijenjen da se koristi za. Na desnoj trn su četiri lica gumbe, na lijevoj D-jastučić. Start i leđa su u sredini zajedno s vodičem gumb, ali nažalost L i R tipke rame ne čine početak.

To je silan sram, što nas čuditi što kompatibilnost će biti kao i za cure koje koriste one za gore-dolje-i prebacuje. Bez obzira na to, s Forza Motorsport četiri kotača utvrde poput milina. Tu je gotovo neprimjetan iznos kašnjenja između vas okreće stvar u zraku i vaša reakcija koji se prenosi na ekranu, ali to nije problem. Aktivira osjećam odlično, i dok pomicanje pomoću D-jastučić je malo nespretan, to radi. Konačno i predvidivo Speed ​​Wheel ne dostavi najviše hardcore utrke iskustva, ali to će biti puno više kauč-friendly od prosječnog kotača i pedala postava kada je brodove u listopadu ove godine.

Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 20:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar