nedjelja, 13. ožujka 2011.

Znanstvenici sa Sveučilišta Northwestern put qubit foton, kvantna napraviti internet moguće

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/13/northwestern-university-researchers-route-photon-qubit-make-qua/:
Veliki mozgovi širom svijeta i dalje za otključavanje tajne qubit i upregnuti ga na bezbroj koristi - kvantne tvrdih diskova , kvantna računala , pa čak i kvantne hladnjake . Internet svibanj biti sljedeći na redu da se kvantno-nih da sada znanstvenici sa Sveučilišta Northwestern otkrili način na relaciji fotona qubit putem optičkih kabela bez gubitka bilo koje od svojih fizičkih karakteristika. Novorazvijeni optički prospojnik ne djelo, što omogućuje fiber-optičkih kabela dijeliti više korisnika kvantna informacija na jednom - što superfast sve-optički kvantna komunikacija mreže moguće - i dobiva nas bliže našem vlasništvo tweets i status ažuriranja whizzing na i amo na brzinu svjetlosti.

Znanstvenici sa Sveučilišta Northwestern put fotona qubit, napraviti kvantni internet moguće prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. ožujak 2011 03:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Northwestern University | izvor Physical Review Letters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar