nedjelja, 13. ožujka 2011.

Hulu za Android uskoro, predodređen za "odaberite" telefone s Android 2,2?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/hulu-for-android-coming-soon-destined-for-select-phones-with/:
Od zore Flash na android - Da, to je bio samo deset mjeseci - Google smartphone korisnici su u velikoj mjeri u mogućnosti pristupiti svojim omiljenim Hulu programe na putu. Na CES 2011, čuli smo da Hulu bi doista doći do Android , ali ne i kada i gdje. Danas, mi smo korak bliže odgovor. Orao očiju Engadget čitač uočena ovu sliku na web stranice tvrtke, s prikazom najneobičnijih combo: slika Samsung Nexus S (koji dolazi s Android 2.3) i prijedlog da Hulu Plus uskoro će biti dostupne na podskup uređaja trčanje Android 2.2. Ne možemo reći koje uređaje prilično još, ali smo čuli ovaj napjev prije , a osumnjičeni Hulu će se samo na telefone koji su DRM pečeni u svoje hardver . Sada o tome kako da Google TV ?

[Hvala, Raymond D.]

Hulu za Android uskoro, predodređen za "odaberite" telefone s Android 2,2? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 22:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar