nedjelja, 13. ožujka 2011.

Tjedan u Apple: priprema za ipad 2 juriš

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oenN8ckRMio/week-in-apple-prepare-for-the-ipad-2-onslaught.ars:

Ipad 2 službeno pokrenut u SAD-u u petak, tako prirodno, u tjednu vodi do lansiranja je prepuna zujati. Ne samo da je rano govoriti o detaljima ipad 2, 4,3 IOS objavljen je rano, kao što je GarageBand iMovie i za ipad. Apple TV je također dobio update koji donosi live sport na uređaj, 4 Xcode je objavljena na Mac App Store, i još mnogo toga. Čitajte na za naše tjedne vijesti:

Rano ipad dva mjerila: CPU performansi ostaje uglavnom nepromijenjena : Rano mjerila ukazuju ipad 2 opće performanse neće biti veliki skok u odnosu na izvornu ipad, barem do app odluka mogu naučiti kako utjecati na novi hardver.

Primijeniti na Puštanje IOS 4,3 ispred rasporeda : Apple je objavljena IOS 4,3 update za neke iPhone, ipad, a ipad dodir korisnika na srijedu. Osim iTunes Home Dijeljenje i sposobnost da se stream video preko svirati, tu je također poboljšana Safari performanse i ispravke bugova.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar