nedjelja, 13. ožujka 2011.

Google brodovi posljednji Cr-48 laptop za sada, "partner Chrome OS uređaji još uvijek na putu za ljeto

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:
Isti gospodin koji uvodi nas u Google's Cr-48 laptop , Product Management VP Sundar Pichai, nije otkrio nesretni vijesti da je Google je isporučen posljednji od njih, barem "za sada". Sljedeća prilika za uhvatiti kartu za vožnju bandwagon Chrome OS će doći sredinom ove godine, kao što je obećao, s uređajima iz Acer i Samsung dolaze na tržište. Glasina da je da je Google dobio oko 60.000 Cr-48S iz ODM Inventec još u prosincu, iako bez obzira na broj proizvedenih jedinica, činjenica je da je sada u potpunosti potrošena. Mi bi natjerati Google partneri ne skreću previše daleko od Cr-48 predložak u ljeto - mi smo veliki ljubitelji svojim minimalističkim dobrog izgleda, čak i ako se OS mogao učiniti s malo više slojeva pljunuti, poljski i značajke.

Nastaviti čitanje Google brodova posljednjih Cr-48 laptop za sada, "partner Chrome OS uređaji još uvijek na putu za ljeto

Google brodovi posljednji Cr-48 laptop za sada, "partner Chrome OS uređaji još uvijek na putu za ljeto prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. ožujak 2011 00:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink thechromesource | izvor @ Sundarpichai (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar