nedjelja, 13. ožujka 2011.

Weird Science pozivi uvijek staklo, osim prekršaj linije

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:

Možete uzeti da se banka: banka metak, u ovom slučaju. Pod uvjetom da ste 70 posto slobodnog bacanja koji pokreće loptu sa sedam metara iznad tla s 3Hz leđa spin. To je polazna točka za milijun simulirani košarku metak koji ocjenjuje najbolja metoda za stavljanje loptu kroz obruč. Osim ako ste lebdeći blizu prekršaj linija, banka metak Čini se da metoda izbora. Simulacije također pružaju neke savjete o tome gdje se na tablu na mjestu metak, što sugerira da postoji vertikalna linija cilj precizno 3,326 inča iza tablu koja može pomoći strijelac pronaći slatko mjesto.

To je ne samo roditelji ne slušaju: Oni otkačeno Australaca. Oni regrutira skup od preko 100 roditelja panika sranje od njihove djece postavljanje off dimni alarmni signal, dok djeca spavala . To je sve za dobre svrhe, iako, su saznali da li je alarm ode off za samo 30 sekundi, gotovo 80 posto djece zadržao na spavanje, uz rizik veći kod mlađe djece. Čak i proteže se alarm na pet minuta, međutim, samo bi se unaprijedila pitanja za oko 10 posto. Moralni ako imate djecu? Provjerite je li alarm koji budi, jer oni 'ne idući u obavijesti.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar