nedjelja, 13. ožujka 2011.

Američki Prius V da biste dobili old-school baterije, japanskoj verziji dobiti fancy Li-ion one

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/13/american-prius-v-to-get-old-school-batteries-japanese-version-t/:
Američki Prius V da biste dobili old-school baterije, japanskoj verziji dobiti fancy Li-ion one
Mi radije bih vidjeti više zanimljivih Prius prije nego što smo vidjeli jedan veći, ali to je veći onaj koji dolazi prvi. Viša Prius V koji je predstavljen u Detroitu je rekao da se početi udaranje Japanski salone sljedećeg mjeseca, po cijeni od 3.000.000 ¥ (oko $ 37.000) i pakiranje svi novi Li-ion baterija u podu. Ovo se razlikuje od nikal metalni hidrid paket pronađen u trenutnoj Prius, manji i lakši dizajn koji ostavlja prostor za treći red sjedala. Kada automobil hitova SAD-u, ipak, mi ćemo dobiti veći skup ćelija kao što je onaj u trenutnoj Prius, što znači da američke verzije neće imati onih mjesta u leđa. Nadražujuće? Malo, ali verzija ćemo biti uzimajući će također biti dostupan u Japanu, gdje će se prodati za gotovo 10.000 dolara manje od Li-ion verziju. Za deset Grand u štednju mi ​​vjerojatno bih preskočiti stražnjim sjedalima previše.

Američki Prius V da biste dobili old-school baterije, japanskoj verziji dobiti fancy Li-ion one prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 13 ožujak 2011 06:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | izvor Automotive News | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar