nedjelja, 13. ožujka 2011.

Istraživači tvrde otkriće izgubljenog grada Atlantide, povoljno smješten u južnoj Španjolskoj

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/13/researchers-claim-discovery-of-lost-city-of-atlantis-convenient/:
Imali smo učiniti dvostruko se kad čitamo ovaj naslov iz Reuters, ali naravno, to nije April1st još i pisci ne čini se da se šale: lokacija izgubljenog grada Atlantide konačno je otkriven. Takva je tvrdnja iz podebljano međunarodni tim istraživača, sanjara i neustrašivi avanturista. Uz korištenje tla-penetrating radar i električni otpor tomografija, da ste otkrili dokaze da sugeriše da je mjesto na južnoj obali Španjolske, samo sjeverno od Cadiza, bio domaćin na ono što svibanj imati je ljudsko društvo prvi metropola. Jedan od razloga zašto je uzeta arheolozi su tako dugo da nađete svoje mjesto boravka može biti činjenica da se nalazi 60 milja unutrašnjosti, gdje se stvarno ne bi očekivati ​​da će biti osjetljiv na djelovanje plimne valove (što je ono što Platon računa o drevni grad identificiran kao svoga izumiranja). Dokumentarni National Geographic na tu temu će se emitirati večeras gdje možemo saznati više o tome što je otkrivena, metode za to, a raskošnih tans onih znanstvenika izgrađen u sunčanoj Španjolskoj.

Nastaviti čitanje Istraživači tvrde otkriće izgubljenog grada Atlantide, povoljno smješten u južnoj Španjolskoj

Istraživači tvrde otkriće izgubljenog grada Atlantide, povoljno smješten u južnoj Španjolskoj prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 13 ožujak 2011 07:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar