nedjelja, 13. ožujka 2011.

YikeBike Ekstender baterija ruksak vas drži na jahanje, um, stil za još šest milja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/yikebike-extender-battery-backpack-keeps-you-riding-in-um-styl/:
Ok, tako da vjerojatno ćete još uvijek izgledaju kao cirkuski medvjed na denar četvrt penija, kada hop na YikeBike , ali uz uvođenje novih baterija produživač ruksak, nećete morati zaustaviti svakih šest milja sok gore. Čuli ste pravo, ovo inače neprimjetan naprtnjača je zapravo pakiranje drugi YikeBike baterija, koja može biti zakačen izravno sklopivi bicikl kako bi vam jahanje za još šest milja - i ako vam se sviđa vožnje visoko na maleni bicikl za duge udaljenosti, to je dobio više prostora za više od jednog. Dakle šiziti, paket ova stvar puni baterije i pogoditi cestu, ali ako vaš keister počinje smartin ', nemojte reći nismo vas upozoriti . Možete dobiti svoj YikeBike sok za 229 dolara na izvor link ispod.

YikeBike Ekstender baterija ruksak vas drži na jahanje, um, stil za još šest milja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor YikeBike | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar