petak, 11. ožujka 2011.

Yahoo Mail IMAP dobiva krpa, Windowsi 7 Telefon podataka potrošnji uhvati pauzu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/yahoo-mail-gets-imap-patch-windows-phone-7-data-consumption-cat/:
Yahoo je bio vezan prije nekoliko tjedana kao krivac iza prekomjerne korištenje podataka o Windows 7 Telefon uređaja, slanje daleko više informacija u odgovorima na zahtjeve iz telefona nego što je potrebno - nije stvarno velika stvar za one koji su na neograničen podaci planira, ali legitiman razlog za zabrinutost, ako youve 'je dobio podatke kapa i prestar brinuti o (kao sve više i više kupaca na AT & T učiniti ovih dana). Pa, ispada Yahoo je otišao naprijed i ažurirala svoje IMAP poslužitelja u nekom trenutku u posljednjih nekoliko dana, popravljajući problem i manje ili više uništavamo gladan gobbling od kilobajta. Ako ne koristite yahoo ... dobro, ovo je malo brige, ali za ostatak vas - bilo da ste na Windows Telefon, iPhone, ili prilično mnogo bilo što drugo s ograničenom kantu - to bi trebao biti glazba za vaše uši.

Yahoo Mail IMAP dobiva krpa, Windowsi 7 Telefon podataka potrošnji hvata pauzu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 23:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Unutar Windows | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar