petak, 11. ožujka 2011.

Sony Xperia Play hitova u Velikoj Britaniji 31. ožujka, thumbsticks dolazi nikada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/11/sony-xperia-play-hits-the-uk-on-march-31st-thumbsticks-coming-n/:
Sony Xperia Play hitova u Velikoj Britaniji 31. ožujka, thumbsticks dolazi nikada
Čitatelji u Britanskog Carstva dobiti spremna za Sony Ericsson je najveći UK marketinške kampanje ikad. To je u vodstvo-sve do objavljivanja Xperia Play , telefon koji smo čuli za tako dugo da ćemo trebati neke prilično šokantne reklame kako bi nas sve opet uzbuđen. Vi svibanj osjećati drugačije, ipak, tako označiti svoje kalendare za 31. ožujka. To je kraj mjeseca i pada u lijepo s " krajem marta ", riječ koju nisam čula za drugdje u svijetu, ali to je jako kasno. Što se tiče gdje možete kupiti, to je rekao da "svi mobilni operateri i trgovaca" će ga imati, pa ne biste trebali imati da lutaju predaleko. A, sa šest utakmica unaprijed instaliran, vi bi trebali biti relativno dobro opremljen za ubiti ostatak tog četvrtka.

Sony Xperia Play hitova u Velikoj Britaniji 31. ožujka, thumbsticks dolazi nikada prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. ožujak 2011 00:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MCV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar